Servire: 4 portii
Timp
de preparare: 20 min
Timp de
gatiree: 35 min
Ingrediente:
- 350g mere, mere de copt, decojite, fara miez
- 1 para, descojita, fara miez si taiata felii
- 175g prune (fara sambure), taiate jumatati
- 25g stafide
- 1/2 lingurita scortisoara
- 4 linguri indulcitor artificial, praf, dupa
gust
- 25g margarina, polinesaturata
- 50g ovaz, terci de ovaz
- 50g fulgi de orez
- 50g de zahar brun
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180°C.
Se amesteca impreuna merele, perele, prunele, stafidele,
scortisoara si indulcitorul. Se varsa intr-un vas termorezistent de 1.25 litri
si se adauga 4 linguri de apa.
Topiti margarina. Incorporati ovazul, fulgii de orez si
zaharul. Se presara peste fructe.
Coaceti timp de 30-35 de minute pana se
rumeneste.
Va dorim pofta buna!
Torturi cu ciocolata
Tort pe
rulmenti
Tort Cafe
Latte
Tort cu ciocolata si
lapte
Tort
Amarena
Tortul de ciocolata
Ganache
Tort festiv
Ucrainean
Tort cu ciocolata si castane
Tort cu ciocolata
alba
Tort de ciocolata pentru
sarbatori
Tort mexican de
ciocolata
Tort
Dracula
Tort de ciocolata si
alune
Chocolate Royale
Cheesecake
Tort cu ricotta si ciocolata
alba
Tort galben cu glazura de
ciocolata
Tort impresionant de
ciocolata
Cheesecake cu unt de arahide
si ciocolata