Desert de toamna cu fructe

0 53

  Servire: 4 portii
 Timp
de preparare:
20 min
 Timp de
gatiree:
35 min


Ingrediente:



  • 350g mere, mere de copt, decojite, fara miez  
  • 1 para, descojita, fara miez si taiata felii
  • 175g prune (fara sambure), taiate jumatati
  • 25g stafide
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 4 linguri indulcitor artificial, praf, dupa
    gust
  • 25g margarina, polinesaturata
  • 50g ovaz, terci de ovaz
  • 50g fulgi de orez
  • 50g de zahar brun

Mod de preparare:


Incalziti cuptorul la 180°C.


Se amesteca impreuna merele, perele, prunele, stafidele,
scortisoara si indulcitorul. Se varsa intr-un vas termorezistent de 1.25 litri
si se adauga 4 linguri de apa.


Topiti margarina. Incorporati ovazul, fulgii de orez si
zaharul. Se presara peste fructe.


Coaceti timp de 30-35 de minute pana se
rumeneste.



Va dorim pofta buna!


Torturi cu ciocolata
Tort pe
rulmenti

Tort Cafe
Latte

Tort cu ciocolata si
lapte

Tort
Amarena

Tortul de ciocolata
Ganache

Tort festiv
Ucrainean

Tort cu ciocolata si castane

Tort cu ciocolata
alba

Tort de ciocolata pentru
sarbatori

Tort mexican de
ciocolata

Tort
Dracula

Tort de ciocolata si
alune

Chocolate Royale
Cheesecake

Tort cu ricotta si ciocolata
alba

Tort galben cu glazura de
ciocolata

Tort impresionant de
ciocolata

Cheesecake cu unt de arahide
si ciocolata

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.