Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tort galben cu glazura de ciocolata

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Tort galben cu glazura de ciocolata

Evaluat de cititori:(28 voturi)
Daca va place ciocoalata si totusi nu doriti ceva foarte dulce, SuperEva va recomanda urmatorul tort, cu un gust racoritor de lime si aroma incomparabila a unei glazuri de ciocolata. Va dorim Pofta Buna!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Ingrediente pentru tort:

  • 485g faina
  • 1 lingura praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 225g unt
  • 400g zahar
  • 4 oua
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 300ml lapte batut
  • putina sare

Preparare:

Incalzeste cuptorul la 175 grade C si ungeti cu unt si faina doua tavi rotunde de aproximativ 20 cm fiecare.

Da prin sita faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea, apoi lasa-le la o parte.

Amesteca bine untul si zaharul pana devine o crema fina si pufoasa. Adauga vanilia si cate un ou pe rand, amestecand bine.

Cu ajutorul unui mixer, bate la viteza mica amestecul de faina cu cel de unt. Aseaza compozitie rezultata aseaza-le in cele 2 tavi deja pregatite si lasa-le in cuptorul incins aproximtiv 30 de minute.

Ingrediente pentru glazura de ciocolata:

  • 170g ciocolata semi-dulce (in bucati mici)
  • 3 linguri de unt
  • 2 linguri sirop de porumb
  • ˝ lingurita extract de vanilie

Preparare:

Aseaza ciocolata, untul si siropul de porumb intr-un castron, si acesta la randul sau peste o tigaie cu apa fierbinte, la foc mic. Amesteca pana compozitia se omogenizeaza, aproximativ 2-3 minute. Dupa ce ai luat amestecul de pe aburi adauga extractul de vanilie.

Glazura de ciocolata se toarna imediat peste tortul racit.

Va dorim pofta buna!



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.