Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata

Evaluat de cititori:(2 voturi)
Se incalzeste cuptorul la 160ー C/325ー F. Ungeti cu unt o forma rotunda de 20cm, apoi intindeti o folie de pergament.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Ingrediente baza:

  • 140g biscuiti digestive
  • 2 ˝ linguri (35g) de unt nesarat

Umplutura:

  • 300g crema de branza
  • 2 oua
  • 2 galbenusuri de ou
  • 2/3 cana (133g) de zahar tos
  • 1/3 cana (80ml) smantana
  • 2/3 ceasca unt de arahide
  • vanilie

Topping:

  • 2/3 cana (160ml) smantana
  • 2/3 cana (120g), chips-uri de ciocolata cu lapte
  • 1 ˝ lingura de zahar brun

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 160° C/325° F. Ungeti cu unt o forma rotunda de 20cm, apoi intindeti o folie de pergament.

Pentru baza: sfaramati biscuitii si adaugati untul - se amesteca pana cand compozitia seamana cu nisipul umed. Acesta se intinde in tava pregatita si se apasa bine cu degetele. Se lasa la frigider.

Pentru umplutura: se amesteca bine de tot crema de branza, ouale, galbenusul de ou, zaharul, smantana, untul de arahide si  vanilia. Se toarna in tava cu baza de biscuiti si se lasa la cuptor aproximativ 1 ora - 50 de minute.

Pentru topping: incalziti usor, intr-o cratica la foc mic smantana si ciocolata cu zaharul brun, amestecand mereu pana ciocolata se topeste, iar apoi se ia de pe foc. Turnati si raspanditi topping-ul peste cheesecake, apoi pune-l inapoi in cuptor pentru inca 10-20 minute.

Odata scos din cuptor, lasati cheesecake-ul sa se raceasca complet in tava, apoi se acopera si se baga la frigider peste noapte.

Se serveste a doua zi.

Va dorim Pofta Buna!

Va recomandam sa mai cititi si:

Retete rapide si sanatoase

Alimentatia copilului si adolescentului



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.