Iepurasi de Pasti
Cei mai draguti si simpli iepurasi de Pasti, din oua! Deliciul copiilor 🙂
Ingrediente:
- 8 oua
- morcov
- rozmarin proaspat
- seminte de susan
Mod de preparare:
Se fierb ouale in apa clocotita timp de 8 minute, apoi se pun sub jet de apa rece si se curata de coaja.
Taiati 4 oua pe jumatate in lungime (forma ovala) si 4 oua in latime (forma rotunda).
Asezati jumatatile de ou cu galbenusul in sus. Taiati o felie subtire de albus din partea inferioara, astfel incat sa nu se rostogoleasca. Salvati resturile.
Faceti iepurasii de Pasti cu 4 jumatati ovale (corpul) si 4 jumatati rotunde (capul).
Taiati in jumatate pe lungime cele patru jumatati ovale (pentru urechi), apoi taiati in jumatate cele 4 jumatati rotunde (pentru picioare).
Folositi putin morcov pentru nasuc, susan negru pentru ochisori, rozmarin pentru mustati, si resturile de albus pentru codita.
Tot despre alimentatia sanatoasa a copilului, mai cititi:
De ce este alimentatia copilului nostru atat de nesanatoasa?
Necesarul de fluoruri ale copilului
Cum stimulam copiii sa manance legume
10 metode de a creste un copil rasfatat – si cum va puteti schimba abordarea asupra disciplinei copilului
Cum sa construiesc un meniu sanatos pentru copilul meu?
Cum ajutam copiii sa manince sanatos?
E-urile din mancarea copiilor nostri
E-uri “bune”, E-uri rele
Cum ii afecteaza cofeina pe copii: ce trebuie sa stii neaparat