Cirese marinate in vin cu mascarpone
Timp de preparare: 15
minute
Servire:
4 portii
Ingrediente:
- 500 g cirese fara samburi
- 4 linguri vin rosu
- 4 linguri de zahar pudra
- 55 grame fistic cu coaja
- 1 lamaie
- 1 limeta
- 125 ml smantana pentru frisca
- 1/2 cana mascarpone (a 250g)
Mod de preparare:
Ciresele se lasa la marinat in vin cu 2 linguri de zahar. Intr-o tigaie
uscata se prajeste fisticul, iar dupa ce este gata se lasa la racit si se toaca
marunt. Se rade coaja de lamaie si limeta si se stoarce lamaia.
Intr-un bol separat se bate smantana cu 2 linguri de zahar pana devine
frisca. Apoi se adauga Mascarpone, coaja rasa de lamaie si limeta, si sucul
stors. Daca doriti ceva mai dulce mai puteti adauga zahar.
Amestecul de cirese se imparte in 4 cupe iar peste acestea se pune cate putin
din compozitia de frisca si se presara fisticul.
Va dorim Pofta
Buna!
Mai cititi si:
Alimentatie sanatoasa
Scaderea nivelului de colesterol
Alimentele care va ajuta sa dormiti
mai bine
Cafeaua ne ajuta sa traim mai
mult
Cat este de nesanatos
sa…
Salata verde – regina
legumelor
Carbohidratii si tineretea
100 de alimente fara
calorii
Iaurtul – un aliment
minune?
Vinul rosu, poate trata
paradontoza?
Ce fel de paine sa
mancam?
Magneziul previne infarctul
25 de secrete pentru o viata mai
lunga
Vitaminele pilule: avertismentul
specialistilor
Alimente miraculoase care mentin
sanatatea
Bananele, un aliment
perfect
Cure de sanatate
Cand avem nevoie de o cura de
detoxifiere?
Terapia indiana cu pietre
calde
Dieta pentru ochi
sanatosi
Cura cu pepene rosu
Ceaiul de zmeura – cura de
detoxificare completa
Avantajele folosirii
saunei
Dieta de detoxificare in 5 zile
Dieta de lupta impotriva cancerului
la san
Dieta de detoxifiere pentru
femei
Ce stim despre terapia cu
acupunctura si cum ne poate ajuta?
Este hipnoza o
metoda terapeutica?
Detoxifierea de
primavara
Reteta miraculoasa cu
usturoi