Ingrediente:
- 3 kg vinete
- 3 kg ceapa
- 3 kg gogosari sau ardei grasi (daca faci acum zacusca)
- 1kg morcov
- 1/2 l ulei
- un borcan de 800 g de bulion
- 3 linguri zahar
- 2 lg sare,1 lg de mustar boabe
- marar (inflorescenta)
Mod de preparare:
Toate legumele se curata, se taie si se dau la robot crude. In cratita se
pune uleiul, bulionul, mararul, sarea, zaharul si legumele.
Se lasa sa fiarba pana iese uleiul deasupra. Se pune in borcane si se da la
cuptor 15 minute, apoi se lasa acolo sa se raceasca.
Va dorim Pofta
Buna!
Mai cititi si:
Alimentatie sanatoasa
colesterol
bine
mult
legumelor
paradontoza?
lunga
specialistilor
Medicina Naturista
racelii?
tratarea acneei
timpul tratamentelor homeopatice?
bine
Psoriazis
putea avea?
împotriva gripei si racelii
Cure de sanatate
detoxifiere?
calde
completa
san
femei
ajuta?
terapeutica?
usturoi