Ingrediente:
- 4 kg peste (novac cantarit fara cap)
- 5 kg gogosari rosii, copti
- 2 kg ceapa
- 2 kg morcov
- 1 l ulei
- un borcan de bulion de 700gr
Mod de preparare:
Pestele l-am fiert cu 8 linguri de otet. Apoi se
marunteste totul la robotul de bucatarie si se fierbe cam 2 ore jumate (se
adauga sare dupa gust). Se sterilizeaza vreo ora dupa ce se pune in
borcane.
Mi-au iesit 25 de borcane de 400gr! Super misto si super
gustoasa
Va dorim Pofta
Buna!
Mai cititi si:
Supe creme
pumpkin
broccoli
linte
cartofi
si coriandru
sparanghel
mazare
(ungureasca)
Alimentatie sanatoasa
colesterol
bine
mult
legumelor
paradontoza?
lunga
specialistilor
Medicina Naturista
racelii?
acneei
homeopatice?
bine
racelii
Cure de sanatate
detoxifiere?
calde
completa
san
femei
ajuta?
terapeutica?
usturoi