Ingrediente:
- 1 litru galbiori proaspeti
- 3-4 linguri unt (ulei de masline)
- 5 linguri faina
- 12 dl zeama de oase+carne de pui
- 1 1/2 dl smantana lichida
- 2 galbenusuri de ou
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Ciupercile se curata bine, apoi se prajesc in unt la foc mic cca 10 minute.
Faina se imprastie peste ciuperci si se amesteca bine, apoi se adauga jumatate
din zeama(bulionul de oase si carne).
Amestecul se mixeaza la blender pana devine piure. Se pune apoi intr-o
cratita si se adauga restul de zeama amestecand bine. Se fierbe la foc mic 10-15
minute.
Se amesteca galbenusurile si smantana si se adauga la supa. Se adauga sare si
piper dupa gust. Se serveste cu patrunjel tocat.
Va dorim Pofta
Buna!
Mai cititi si:
Retete speciale de gratar
gratar
pestele
cartofi
de pastai
gratar
rosii
umplut
tapenada
castraveti
mere si nuci macadamia
gratar
Alimentatie sanatoasa
colesterol
bine
mult
legumelor
paradontoza?
lunga
specialistilor
Cure de sanatate
detoxifiere?
calde
completa
san
femei
ajuta?
terapeutica?
usturoi