Prajitura cu zmeura si ciocolata alba

0 558

Prajitura cu zmeura si ciocolata alba

Ingrediente clatite:

  • 375g  aluat foietaj
  • 500g mascarpone
  • 100g zahar
  • 100g migdale
  • 2 oua
  • 250g zmura
  • 100g ciocolata alba, taiata bucatele

Preparare clatite:

Incalzeste cuptorul la 160C.

Intinde aluatul intr-o tava de 30 x 20cm (unge tava cu putin unt) aseaza peste aluat hartie de copt, toarna 1-2 pumni de fasole si pune-o in cuptorul incins pentru 10 minute. Dupa acest interval de timp scoate tava, fasolele si hartia de copt si pune-o din nou in cuptor pentru inca 5 minute. 

Amesteca bine zaharul cu ouale, mascarpone si migdalele, apoi incorporeaza usor zmeura si ciocolata. Toarna compozitia peste aluat si pune-l din nou in cuptor pentru 20-25 minute pana cand marginile se rumenesc frumos.

Inainte de servire se lasa o ora la racit.

autor: bucatar supereva.ro – Toate drepturile rezervate (c) 2014

Va dorim Pofta Buna!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.