Spaghetti cu rosii si mozzarella
timp de preparare: 20 minute
Ingrediente:
- 400 g spaghetti
- 1 ceapa
- 300 grame de buchete de broccoli
- 250 g rosii
- 1 punguta de mini-mozzarella (125 g)
- 4 felii de paine alba
- 1 catel de usturoi
- 4 linguri de ulei de masline
- 1 cutie de sos de rosii (260 g)
Pregatire:
Se fieb spaghetti conform instructiunilor de pe ambalaj. Buchetele de
broccoli se fierb timp de 3 minute. Se taie rosiile in doua si mozarella in
felii sau in doua daca e vorba despre mini-mozarella.
Se faramiteaza coaja de paine. Intr-o tigaie se incalzeste uleiul de masline
si se pun faramiturile de paine pana se ingalbenesc. Deasupra se pune usturoiul
presat si bucatile de ceapa taiata marunt. Se adauga sare si piper dupa
gust. Peste toate acestea se adauga rosiile si bucatile de broccoli si se
lasa 3 minute pe foc.
Apoi se imparte frumos totul in 4 farfurii si se
serveste cu sos de rosii.