Acest aperitiv, in care toate ingredientele folosite sunt
in stare naturala, va va da toate elementele nutritionale pe care le contin
acestea.
Servire: 6
portii
Ingrediente:
- 4 morcovi de marime medie, rasi
- 1 cana ridichi rase
- 4 cepe verzi tocate
- 1/2 ceasca otet alb de orez sau de mere
- 1/2 lingura ulei de susan (sesame)
- 1 lingura busuioc proaspat tocat sau 1/2 lingura busuioc uscat
Mod de preparare:
1. Intr-un castron se amesteca morcovii, ridichile si
cepele verzi
2. In alt vas, separat, se amesteca uleiul si otetul pana cand
compozitia devine omogena, dupa care se toarna peste legume, amestecand
bine.
3. Se pune compozitia pe platou si, inainte de a fi servita, se presara
deasupra busuiocul
1 portie contine: 36 calorii; 0,6
g proteine; 5,9 g carbohidrati; 1,2 g grasimi; 0 mg colesterol; 20 mg de sodiu
(fara cel din sare)
Va dorim Pofta Buna!
Mai cititi si:
Alimentatie sanatoasa
Scaderea nivelului de colesterol
Alimentele care va ajuta sa dormiti
mai bine
Cafeaua ne ajuta sa traim mai
mult
Cat este de nesanatos
sa…
Salata verde – regina
legumelor
Carbohidratii si tineretea
100 de alimente fara
calorii
Iaurtul – un aliment
minune?
Vinul rosu, poate trata
paradontoza?
Ce fel de paine sa
mancam?
Magneziul previne infarctul
25 de secrete pentru o viata mai
lunga
Vitaminele pilule: avertismentul
specialistilor
Alimente miraculoase care mentin
sanatatea
Bananele, un aliment
perfect
Cure de sanatate
Cand
avem nevoie de o cura de detoxifiere?
Terapia indiana
cu pietre calde
Dieta pentru ochi
sanatosi
Cura cu pepene rosu
Ceaiul de zmeura – cura de
detoxificare completa
Avantajele folosirii
saunei
Dieta de detoxificare in 5 zile
Dieta de lupta impotriva cancerului
la san
Dieta de detoxifiere pentru
femei
Ce stim despre terapia cu
acupunctura si cum ne poate ajuta?
Este hipnoza o
metoda terapeutica?
Detoxifierea de
primavara
Reteta miraculoasa cu
usturoi