Vafe Belgiene
Servire: 4 portii
Ingrediente:
- 225g unt
- 225g zahar
- 4 oua
- 225g faina
- 2 lingurite praf de copt
- 1 lingurita scortisoara
- 1 lingurita extract de vanilie
- 1 lingura de ulei
Mod de preparare:
1. Intr-o cratita se topeste untul, apoi se incalzeste forma
pentru vafe si se unge cu putin ulei.
2. Transferati untul intr-un castron mai mare si adaugati
zaharul, amestecand bine.
3. Se incorporeaza ouale, unul cate unul.
4. Adaugati faina, praful de copt, scortisoara, extractul de
vanilie, uleiul si amestecati pana la omogenizare.
5. In functie de marimea formei pentru vafe, turnati in ea
cate putin din compozitie si lasati-le sa se rumeneasca aproximativ 5 minute. Se
servesc calde cu gem, sirop de fructe sau smantana.
Va dorim Pofta Buna!
Mai cititi si:
Alimentatie sanatoasa
Scaderea nivelului de colesterol
Alimentele care va ajuta sa dormiti
mai bine
Cafeaua ne ajuta sa traim mai
mult
Cat este de nesanatos
sa…
Salata verde – regina
legumelor
Carbohidratii si tineretea
Iaurtul – un aliment
minune?
Vinul rosu, poate trata
paradontoza?
Ce fel de paine sa
mancam?
Magneziul previne infarctul
25 de secrete pentru o viata mai
lunga
Vitaminele pilule: avertismentul
specialistilor
Alimente miraculoase care mentin
sanatatea
Bananele, un aliment
perfect
Medicina Naturista
Masca de miere pentru tratarea
acneei
Ce trebuie sa evitam in timpul
tratamentelor homeopatice?
Alimentele care
va ajuta sa dormiti mai bine
Tratament
naturist pentru Psoriazis
Ce fel de gene
vegetale ai putea avea?
Tratamente homeopatice împotriva
gripei si racelii