Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Dovlecei cu couscous si carnati de vita

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Dovlecei cu couscous si carnati de vita

Evaluat de cititori:(6 voturi)
Stil: Mediteranean Pentru: 4 persoane Calorii pe portie: 600 KCal Proteine: 40 grame Grasimi: 29 grame Colhidrati: 40 grame                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

 timp de preparare: 15 minute

Ingrediente:

  • 6 linguri de ulei de masline
  • 4 carnati de vita
  • sare
  • 300 grame de couscous
  • 500 grame dovlecei
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri de sos de rosii putin picant

Pregatire:

Se pun 2 linguri de ulei in tigaie si se asteapta pina se incinge. Se pun apoi carnatii si se frig pe toate partile timp de 3 minute la for mare si apoi inca 8 minute la foc mic dupa care se scot din tigaie.

In alta tigaie, se pun la fiert 6 dl de apa cu o lingura de ulei si putin sare si se astepta pina apa clocoteste. Atunci se ia tigaia de pe foc si se adauga couscous-ul si se lasa sa stea in apa fierbinte circa 4 minute.

Intre timp se spala si se taie dovleceii intai in jumatate pe lungime si apoi in felii.
In tigaie se infierbanta 2 linguri de ulei si se pun la prajit bucatile de dovlecei, amestecand mereu la foc continuu timp de 5 minute. Se adauga usturoiul presat si se mai amesteca inca 1 minut la foc. Se adauga sare dupa gust.

Restul de ulei de masline se amesteca cu couscous-ul. Se imparte apoi couscous-ul pe 4 farfurii, si se pune peste el cite un carnat si o cantitate egala din dovleceii pregatiti in tigaie. Pe fiecare farfurie se poate pune si cite o lingura de sos de rosii picant.

Ce vin se potriveste:

Un vin rosu, cu arome suple si fructoase.



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.