Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Inghetata espresso

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Inghetata espresso

Evaluat de cititori:(11 voturi)
Pune intr-o cratica la foc mic laptele, zaharul, boabele intregi de cafea, sarea si ½ ceasca smantana. Odata ce amestecul este cald, acopera cu un capac, inchide flacara de la aragaz si uita de el aproximativ 1 ora - timp ingaduit pentru racire.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Ingrediente:

  • 1 ½ ceasca lapte integral
  • ¾ ceasca zahar tos
  • 1 ½ ceasca boabe de cafea intregi prajite
  • un varf de cutit de sare
  • 1 ½ ceasca smantana pentru frisca
  • 5 galbenusuri de ou
  • ¼ lingurita extract de vanilie
  • ¼ lingurita espresso fin macinat

Mod de preparare:

Pune intr-o cratica la foc mic laptele, zaharul, boabele intregi de cafea, sarea si ½ ceasca smantana. Odata ce amestecul este cald, acopera cu un capac, inchide flacara de la aragaz si uita de el aproximativ 1 ora - timp ingaduit pentru racire.

Dupa o ora incalzeste din nou amestecul de lapte si cafea. Toarna smantana ramasa intr-un castron mare. Intr-un bol separat amesteca galbenusurile de ou si toarna incet compozitia de lapte cald, amestecand constant. Varsa totul din nou in cratita si aseaz-o la foc mediu amestecand pana se ingroasa.

Dupa ce s-a ingrosat, compozitia se strecoara printr-o sita in castronul cu smantana, apasand usor pe boabele de cafea cu o lingura pentru a iesi cat mai multa aroma din ele, dupa care boabele pot fi aruncate. Se incorporeaza vanilia si espresso-ul fin macinat, amestecand pe o baie de gheata pana se raceste complet, dupa care se pune la congelator 3-4 ore, amestecand la fiecare jumatate de ora cu o firculita pentru a sparge cristalele de gheata..

Va dorim pofta buna!

Mai cititi si:

Inghetata de casa
Inghetata de capsuni cu otet balsamic
Inghetata cu fistic
Inghetata de iaurt si miere
Inghetata Mocha
Serbet cu lamaie si rozmarin
Inghetata de fructe
Inghetata de avocado
Inghetata Rocky road
Inghetata de vanilie in 4 pasi
Inghetata cu Limoncello si amaretti

Cosmetice facute in casa din ingrediente naturale
Mastile cu argila - tratamente eficiente pentru tenspecialistul raspunde
Crema antirid care face minuni
Retete pentru balsam de buze
Tratamente naturiste impotriva caderii parului
Fabricati-va propriul sampon de casa!
Lupta natural impotriva celulitei

Trup frumos
 Binkini  inventia care promite un fund de invidiat
Vergeturile si tratamentul lor
Ce fac daca unghiile mele au devenit urate?specialistul raspunde
Cremele autobronzante, mereu cu culoarea verii
Slabeste si rasfata-te iarna asta cu ciocolata si scortisoara!
Trucuri pentru a manca mai putin
Somnul si kilogramele in plus
Ingrijirea pielii: ingrediente benefice si ingrediente nocive
Sportul da un sentiment de satietate
Frumusetea XXL invinge prejudecatile designerilor
Exista crema anticelulitica ideala?



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.