Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Biscuiti Laba de urs

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Biscuiti Laba de urs

Evaluat de cititori:(16 voturi)
O reteta de prajiturele delicioase si cu siguranta pe placul tuturor copiilor. Nu va faceti griji daca nu aveti o forma speciala, puteti folosi cu incredere cele de la Madeleine.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

O reteta de prajiturele delicioase si cu siguranta pe placul tuturor copiilor. Nu va faceti griji daca nu aveti o forma speciala, puteti folosi cu incredere cele de la Madeleine.

Timp de preparare: 20 minute
Timp de gatire: 40 minute
Timp total: 60 minute

Ingrediente:

  • 225g unt moale plus inca 3 linguri
  • 2 si 1/4 cesti de zahar
  • 3 cesti de faina
  • 1/4 lingurita de scortisoara
  • 1/8 lingurita cuisoare
  • 1/2 cana cacao
  • 3/4 ceasca alune de padure sau nuci (maruntite foarte bine)
  • 225g ciocolata de buna calitate
  • migdale

Mod de preparare: 

  1. Incalziti cuptorul la 175C si pregatiti formele de Madeleine (sau nuci) cu putin unt. Intr-un castron mare, amestecati bine untul (225g) cu zaharul, iar in altul, incorporati faina, scortisoara, cuisoarele, pudra de cacao si nucile/alunele - la final acestea se adauga in compozitia de unt si zahar, amestecand bine.

  2. Cu ajutorul degetelor luati putin aluat si presati in formele deja pregatite (aluatul sa fie la nivelul bazei formei). Apoi se pot coace la cuptorul incalzit aproximativ 20 de minute. Se lasa la racit complet.

  3. Acum topiti ciocolata si inmuiati jumatate din forma de Madeleine in aceasta, asezati-le pe o hartie de pergament si aranjati cate patru migdale "ghearele", cat timp ciocolata este inca umeda. Se lasa sa se usuce complet.

Va dorim Pofta Buna!

 



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.