Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Ciocolata cu fistic si merisoare

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Ciocolata cu fistic si merisoare in 5 simpli pasi

Evaluat de cititori:(5 voturi)
O reteta delicoasa pentru masa de Craciun! Usor de preparat si un succes garantat! Pofta Buna!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

O reteta delicoasa pentru masa de Craciun! Usor de preparat si un succes garantat! Pofta Buna!

Servire: 40 bucatele

Ingrediente:

  • 200g ciocolata alba rupta in bucaţi
  • 75g fistic decojit
  • 50g merisoare uscate
  • 50g ciocolata neagra (70% cacao) rupta in bucaţi mici

Mod de preparare:

1. Asezati ciocolata alba intr-un castron rezistent la caldura, iar acesta la randul lui peste o cratita cu apa clocotita. Amestecati incet in ciocolata pana se topeste complet.

2. Intre timp tapetati o tava mai mare cu hartie de pergament (marginile tavii trebuie sa fie acoperite si ele).

3. Cand ciocolata sa topit, se amesteca fisticul si merisoarele. Se toarna in tava si se lasa sa se raceasca.

4. In timp ce amestecul de ciocolata alba se raceste, se topeste in acelasi mod si ciocolata neagra. Cand ciocolata alba a aproape racita, se toarna ciocolata neagra formand un al doilea strat.

5. Se lasa sa se raceasca complet, apoi se taie in patrate mici sau dreptunghiuri si se pastreaza in frigider.

Va dorim Pofta Buna!

Va recomandam sa mai cititi si:

Achizitii
Meniu special de Craciun (2)
Feriti-va de oua “Made in China”
Parchet sau laminat?
Hortensia sau bucuria verii
O masa stilata dintr-o masina veche de cusut
Cum decoram bradul in acest an?
Ce criterii avem in vedere la cumpararea unei case?specialistul raspunde
Ce tipuri de centrale termice exista?specialistul raspunde
Meniu special de Craciun
Cel mai stilat brad de Craciun
Cum scapam de molii?
Meniu special de Craciun(3)



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.