Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Sorbet cu lamaie si rozmarin

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Sorbet cu lamaie si rozmarin

Evaluat de cititori:(15 voturi)
O reteta perfecta pentru zilele calduroase de vara. Bucatarul SuperEvei recomanda cu incredere aceasta reteta de sorbet tuturor! Insa aveti grija la copii, reteta contine alcool!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Servire: 8-10 portii

Ingrediente:

  • 340g zahar
  • 350ml apa
  • 40-50g rozmarin proaspat (taiat fin)
  • 1 lamaie
  • 3 linguri vodka

Preparare:

Intr-o cratita combinati zaharul cu apa si amestecati pāna ajunge la punctul de fierbere; reduce-ti caldura la mic si lasati sa fiarba 5 minute. Acum opriti caldura, adaugati rozmarinul, puneti un capac la cratita, si asteptati aproximativ 10 minute sau aāna cand amestecul se raceste.

Strecurati cu ajutorul unei site compozitia de frunzele de rozmarin, adaugati sucul unei lamai, vodka, si amestecati bine.

Metoda de congelare

Turnati compozitia intr-un recipient, acoperiti-o si puneti-o la congelator. Cand este pe jumatate inghetata luati o furculita, amestecati putin si puneti recipientul inapoi la rece. Cand a inghetat bine, asezati serbetul din congelator intr-un mixer, amestecati pana se inmoaie si apoi puneti-l inapoi la congelator pana cand doriti sa il serviti.

Important!

-Vodka (sau orice alt tip de alcool) este secretul unui serbet moale. Alcoolul in sine nu ingheata, si adaugat un pic in serbet va avea aceeai proprietate. Vodka este o alegere excelenta, deoarece nu afecteaza gustul serbetului.
-serbetul poate fi pregatit cu 3 zile in avans
-poate fi servit cu fructe sau sos de fructe

Va dorim pofta buna!



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.