Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tarta fructe de padure

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Tarta cu fructe de padure

Evaluat de cititori:(20 voturi)
Vine vara, si ce este mai bun ca desert decat o tarta cu fructe de padure  proaspete? SuperEva va ofera o reteta simpla si delicioasa !
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Ingrediente pentru aluat:

  • 175g faina, plus ceva extra
  • 75g unt, taiat cubulete
  • 1 lingura zahar
  • 1 ou (separat)
  • un varf de sare 

Ingrediente pentru umplutura:

  • 50g unt
  • 50g zahar
  • 1 ou
  • 50g migdale
  • 450g amestec de fructe de padure (afine, mure, fragi, zmeura, capsuni sau coacaze rosii)
  • putin lapte si zahar pudra

Preparare aluat:

Trece faina prin sita, adauga sarea si folosindu-te de degete incorporeaza untul in acest amestec. Adauga apoi zaharul si galbenusul de ou, amestecand din nou cu mainile pana compozitia se transforma intr-un aluat moale (daca aluatul este prea tare mai poti adauga cateva picaturi de apa).

Aluatul se lasa la frigider pana la folosire, iar cuptorul trebuie incalzit la 180 grade C.

Preparare umplutura:

Amesteca bine untul si zaharul pana la omogenizare, adauga oul, migdalele, si mai amesteca putin.

Dintr-un sfert de aluat intinde o foaie si taie 12 fasii (late de aproximativ 1 cm), iar din restul formeaza bodemul tartei cu ajutorul unui sucitor (ideal este ca forma sa fie rotunda) si aseaza aluatul in tava. Peste acesta toarna umplutura de migdale, aranjeaza fructele de padure si intinde fasiile de aluat sub forma de carouri (nu uita sa le ungi cu putin lapte).

Tarta trebuie sa stea 30-40 de minute la cuptorul incins, sau pana cand aluatul prinde o culoare aurie. Se serveste caldut sau rece presarat cu zahar pudra.

Va dorim pofta buna!

 



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.