Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Baby vinete coapte, cu lamaie

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Baby vinete coapte, cu lamaie

Evaluat de cititori:(1 voturi)

Se incalzeste cuptorul la 230°C. Se taie fiecare vaneta in jumatate pe lungime, doar pe 3/4 din lungime, ca vanata sa ramana atasata de codita. Aranjeaza vinetele intr-un vas de copt.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Baby vinete coapte, cu lamaie

Ingrediente:

  • 6 vinete micute (Japoneze)
  • 3 lamai
  • 3 catei de usturoi, taiati feliute
  • 12 crengute de oregano
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
  • 3/4 ceasca ulei de masline
  • 225g branza feta, feliata, pentru servire

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 230°C. Se taie fiecare vaneta in jumatate pe lungime, doar pe 3/4 din lungime, ca vanata sa ramana atasata de codita. Aranjeaza vinetele intr-un vas de copt.

Feliaza subtire 1 lamaie. Stoarce sucul de la celelalte 2 lamai ramase. Se introduc feliile de lamaie in fanta vinetelor taiate, apoi introdu, tot acolo, usturoiul si oregano. Se condimenteaza cu sare si piper. Se toarna sucul de lamaie si uleiul peste vinete. Se acopera cu folie si se baga in cuptorul incins, ungand frecvent vinetele cu sucurile din vas, pana cand acestea sunt foarte moi, aproximativ 40 de minute.

In ultimele 5 cminute poti scoate folia cu totul. Se servesc cu feta.

autor: bucatar supereva.ro - Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2016

Va dorim Pofta Buna!

Interesant de citit:
Creme Brulee

Creme Brulee ... un desert frantuzesc traditional si clasic care se topeste in gura! Trebuie sa il incercati! ... citeste

Kolokythokeftedes sau piftelute din dovlecel si feta

Se amesteca dovlecelul, feta, ouzo, usturoiul, ceapa verde, ierburi si oul, si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. ... citeste

Risotto cu sfecla rosie

Este sezonul in care sfecla rosie domneste, o leguma atat de sanatoasa si gustoasa. Asa ca iata ce mai puteti face cu sfecla: o reteta gustoasa de risotto, perfecta pentru musafiri dar si… ... citeste



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.