Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Secretul unui ratatouille de succes

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Secretul unui ratatouille de succes

Evaluat de cititori:(18 voturi)
Secretul unui ratatouille de succes sta in modul de preparare al legumelor, astfel incat sucul propriu si uleiul sa formeze un amestec fabulos de arome. Acest fel de mancare este potrivit atat vegetarienilor cat si celor care aleg dieta vegana.                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

 timp de preparare: 30 minute

 timp de gatire: 1 ora

Servire: 4 portii

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • 4 dovlecei mici
  • 2 ardei galbeni
  • 2 ardei rosii
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 150 ml ulei de masline
  • 1 legatura de verdeturi proaspete (patrunjel, cimbru, rozmarin, busuioc; toate legate cu o ata)
  • 3 rosii mari, decojite, curatate de seminte si taiate marunt
  • sare si piper

Pregatire:

Taiati vinetele, devleceii si ardeii in cubulete mai mari, ceapa in felii subtiri, iar usturoiul maruntit bine. Dupa ce ati terminat cu legumele puneti uleiul la incalzit intr-o cratita, caliti ceapa la foc mic timp de 5 minute dupa adaugati usturoiul, si mai lasati 2 minute pe foc. Adaugati vinetele, dovleceii si ardeii, amestecand ocazional pana cand observati ca ardeii incep sa prinda culoare. Asezati in amestecul rezultat legatura de verdeturi, puneti capacul la cratita si lasati sa fiarba totul la foc mic timp de 40 de minute.

Acum puteti adauga si rosiile, sarea si piperul (dupa gust), lasand cratita acoperita la acelasi foc mic pentru inca 10 minute. Se serveste cald sau rece.

Informatii nutritionale

Calorii.................360
Proteine...............5g
Carbohidrati........21g
Zahar..................16g
Grasimi...............29g
Grasimi saturate..4g



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.