Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Portobelo umplut cu gorgonzola

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Portobelo umplut cu gorgonzola

Evaluat de cititori:(15 voturi)
Energie 460 kCal, Proteine = 15 g, Grasimi = 37 g, Carbohidrati = 17 g (per portie de persoana)< BR >                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

 timp de preparare: 5 minute

Ingrediente:

  • 4 ciuperci portobello 
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • cateva frunze de basilicum
  • 4 foi de aluat fraged
  • 200 g gorgonzola 
  • 2 salote taiate in inele
  • cimbru
  • 50 g rucola

Pregatire:

Pregatiri cu cateva ore inainte
Pregatiti si spalati ciupercile portobelo, si picurati pe ulei de masline.
Taiati patrate de aluat fraged putin mai mari decat dimensiunea ciupercilor si asezati-le pe hartia de copt. Pe fiecare patrat de aluat asezati cate o ciuperca si indoiti in sus coltul de aluat in jurul ei. In continuare, asezati care 4 felii de gorgonzola pe fiecare ciuperca. Acum, presarati cu inele de salota (ceapa), cu basilicum taiat sau uscat si cu alte picaturi de ulei.

La cuptor:
Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Asezati hartia de cuptor si peste ea, puneti ciupercile. Lasati aproximativ 20-25 minute, pana cand ciupercile se rumenesc bine.
Cand serviti, asezati cate o ciuperca, pe un pat de rucola.



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.