Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Salata cu piept afumat de rata si smochine

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Salata cu piept afumat de rata si smochine

Evaluat de cititori:(10 voturi)
Energie = 330 kCal, Proteine = 11 g, Grasimi = 24 g, Carbohidrati =  17 g (per portie de persoana)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

 timp de preparare: 5 minute

Ingrediente:

  • 4 smochine proaspete
  • 2 linguri de miere
  • un varf de cutit de praf de cardemom
  • 2 linguri de otet din vin
  • 1/2 lingurita de mustar
  • 4 linguri de ulei (de nuci, daca se poate)
  • 1 castron de salata (combinata cu rucola)
  • 200 g de piept afumat de rata
  • ceapa verde taiata in inele

Pregatire:

Pregatirea smochinelor
Taiati smochinele, in cate 6-8 parti. Incalziti intr-un castron mierea 10-20 secunde, asa incat mierea sa devina foarte fluida. Adaugati praful de cardemon si un praf de sare in amestecul de miere.
Cufundati in acest amestec bucatile de smochine, una cate una, sau in asa fel incat sa aiba un strat de miere pe toate partile. Nu le lasati in miere.
In mierea ramasa dupa ce smochinele au fost vopsite cu miere, puneti otetul, mustarul si uleiul pentru a face un dressing. Amestecati bine si adaugati sare si piper, dupa gust in acest dressing.

Pregatirea salatei
Amestecati salata cu jumatate din dessingul pregatit si asezati deja salata in 4 farfurii. Asezati in fiecare farfurie cateva felii de piet afumat de rata. Adaugati in farfurii si bucati de  smochine si ornati cu inele de ceapa verde. Turnati apoi, picaturi din dresingul ramas si niste piper proaspat macinat. Pofta buna.



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.