Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Desert rapid cu mure

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Desert rapid cu mure

Evaluat de cititori:(1 voturi)
Incalzeste cuptorul la 220°C si imparte aluatul in 3 parti egale. Pune-l in tava de copt si inteapa-l peste tot cu o furculita.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Desert rapid cu mure

Ingrediente:

  • 375g aluat foietaj
  • 85g mure proaspete
  • 4 linguri gem de mure
  • 200ml frisca lichida
  • 100g zahar pudra
  • 55g ciocolata, taiata bucati si topita pe aburi

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 220°C si imparte aluatul in 3 parti egale. Pune-l in tava de copt si inteapa-l peste tot cu o furculita. Se lasa in cuptorul incins timp de 12-15 minute, pana cand a crescut, umflat si a prin culoare. Cand e gata se lasa sa se raceasca.

Dupa ce foile s-au racit complet, se taie marginile asigurandu-te ca toate sunt de aceeasi marime.

Murele proaspete se amesteca bine cu gemul iar frisca se bate spuma.

Unge doua din cele 3 foi cu amestecul de mure apoi intinde frisca si suprapune-le. Aseaza a treia foaie si intinde un amestec din zaharul pudra si putina apa (cat sa se transforme intr-o glazura mai groasa), apoi stropeste cu ciocolata topita intr-un model sau pur si simplu.

La final se taie prajiturica in sase parti egale si se serveste :)

autor: bucatar supereva.ro - Toate drepturile rezervate (c) 2014

Va dorim Pofta Buna!

Interesant de citit:
Clatite cu ricotta si afine

V-ati plictisit de vechea reteta de clatite? Desi sunt delicioase uneori ar merge o mica schimbare / imbunatatire. Iata ce va propunem noi ! Pofta Buna! ... citeste

Prajitura delicioasa cu afine

Incalzeste cuptorul la 180C/350F/Gas 4 si unge cu unt o tava dreptunghiula (aproximativ 26cm x 20cm), apoi aseaza hartie de pergament. ... citeste

Desert simplu cu capsuni si migdale

Spala capsunile bine si usuca-le cu un prosop de hartie. Arunca coditele si taie-le in jumatati. Se pun intr-un castron mare. ... citeste

 

 



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.