Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Clafoutis de cirese

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Clafoutis de cirese

Evaluat de cititori:(1 voturi)
Se incalzeste cuptorul la 176C.
Bate oul si galbenusul cu zaharul, pana se face spuma, apoi adauga semintele de vanilie.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Clafoutis de cirese


Ingrediente:

  • aproximativ 2 cesti de cirese proaspete (fara seminte si taiate in jumatate)
  • 1 ou mare + 1 galbenus
  • 1/4 cana de zahar
  • 2 linguri de amidon de porumb
  • 2 linguri de faina
  • 30ml lapte rece
  • semintele unei pastai de vanilie
  • 1/4 ceasca smantana dulce
  • biscuiti amaretti sfaramati (optional)

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 176C.
Bate oul si galbenusul cu zaharul, pana se face spuma, apoi adauga semintele de vanilie.

Adauga amidonul in laptele rece si amesteca bine, apoi incorporeaza faina si smantana.

Unge cu unt cateva ramekins (sau 2-3 canite) si presara-le cu zahar. Elimina excesul de zahar!

Imparte ciresele in canite si apoi toarna amestecul peste ele.

Presara biscuitii amaretti si pune-le in cuptorul incins pentru cca 40-45 de minute, pana devin aurii.

Se poate servi calde sau reci. Eu de obicei le las la temperatura camerei.

Interesant de citit:
Jeleu cremos cu cirese

Pune 1/2 ceasca suc de cirese intr-un bol mediu. Se presara gelatina pe si se lasa sa stea timp de 1 minut. Adu 1 1/2 ceasca suc de cires la fiert intr-o cratita mica. ... citeste

Top 5 alimente de evitat in aceasta vara

Avem voie sa manacma orice in sezonul cald? Ayurveda, un sistem antic de medicina Indian, spune ca fiecare aliment are calitati si actiuni care ne afecteaza in mod diferit, in functie de constitutia… ... citeste

Gem de cirese

Arunca ciresele intr-un castron impreuna cu zaharul, sucul si coaja de lamaie. Sa lasa sa se odihneasca in frigider peste noapte. A doua zi scoate coaja de lamiae. ... citeste

 



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.