Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tarta cu ciocolata si limeta

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Tarta cu ciocolata si limeta

Evaluat de cititori:(1 voturi)
Se incalzeste cuptorul la 180°C. Pune biscuitii si untul moale intr-un procesor de alimente si amesteca pana se omogenizeaza totul.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Tarta cu ciocolata si limeta

Ingrediente baza:

  • 220g biscuiti de ciocolata
  • 50g unt
Ingrediente umplutura:
  • 397ml lapte condensate
  • 2 galbenusuri de ou
  • coaja rasa de la 4 limete
  • 150ml suc proaspat stors de limete

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180°C. Pune biscuitii si untul moale intr-un procesor de alimente si amesteca pana se omogenizeaza totul.

Pune amestecul de biscuiti intr-o tava rotunda de 20cm unsa cu putin unt si intinde-l frumos intr-un strat uniform. Se lasa la frigider cel putin 30 de minute.

Pentru a face umplutura, pune laptele condensat, galbenusurile, coaja si sucul de limeta intr-un bol si amesteca bine cu un mixer.

Toarna compozitia peste baza de biscuiti si pune tava in cuptorul incins cca 20-25 de minute, sau pana cand impinsa tava, umplutura se misca doar putin. Scoate tarta din cuptor si las-o sa sa raceasca complet, apoi pune-o in frigider pentru cel putin 2 ore inainte de servire.

autor: bucatar supereva.ro - Toate drepturile rezervate (c) 2014

Va dorim Pofta Buna!

Interesant de citit:
Gogosi coapte

Pentru a face aluatul, pune ¼ ceasca de lapte cald intr-un castron, presara peste drojdia si lasa sa stea timp de 5 minute. ... citeste

Tarta cu pere si sos de ciocolata

Preincalzeste cuptorul la 200 C. Pune aluatul intr-o tava pe o foaie de copt sau o tava speciala de tarta, rotunda, si marcheaza un cadru in jurul marginii, de 2 cm, cu un cutit. Pune-l in frigider.… ... citeste

Macarons cu ganache

Bate albusul si zaharul tos spuma pana devine rigida. Daca folosesti, adauga acum colorantul gel sau praf si mai amesteca 20 de secunde. ... citeste

 

 



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.