Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Salata de vara cu pui si avocado

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Salata de vara cu pui si avocado

Evaluat de cititori:(15 voturi)
O portie contine: 705 KCal, Proteine: 31 g, Grasime 40 g - Carbohidrati: 56 g
Cantitati pentru 4 portii.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

 timp de preparare: 15 minute

Ingrediente:

  • 50 grame de nuci
  • 2 avocado
  • 1 ceapa rosie
  • o capatana de salata
  • jumatate de paine intermediara, feliata
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 300 grame de piept de pui
  • 100 grame de branza daneza (blu cheese)

Suplimentar
- prajitorul de paine

Pregatire:

Intr-o tigaie incinsa (fara ulei) se prajesc cateva minute nucile. Se lasa sa se raceasca.
Se curata avocado de coaja, se taie in jumatate, se scot samburii si se taie in bucati.
Se curata ceapa si se taie in inele.
Se impart frunzele de salata in mod egal - pe 4 farfurii. Se amesteca impreuna avocado, nucile si inelele de ceapa. Intre timp se pune la prajit paine in prajitor.
In tigaie, se lasa la incins uleiul de masline, si se prajeste pieptul de pui pana se rumeneste - intorcand-ul pe ambele fete. Se pune sare si piper. Cand e gata, puiul se taie in felii si se imparte in farfurii, alaturi de salata.
Peste tot, se presoara branza daneza, maruntita.

Ce vin se poate servi:
Un vin alb demi-sec - servit rece.



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.