Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Sarcina si celulele stem
Adevarul despre tendinta de crestere a nasterilor prin cezariana
Sunt greturile din timpul sarcinii un semn bun?
Sarcina si neplacerile in timpul sarcinii
Sarcina extrauterina
Sarcina si alimentatia corecta
Mai multe motive pentru un somn bun in timpul sarcinii
Activitatea creierului sufera modificari in timpul sarcinii
Cum stiu cand ovulez?
Contractiile Braxton-Hicks
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o cezariana
Start ->  Fi Super Sanatos/Sanatoasa -> Cum deosebim mierea naturala de cea falsa?

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Cum deosebim mierea naturala de cea falsa?

Evaluat de cititori:(9 voturi)
Mierea naturala este utilizata in bucatarie, tratamente de infrumusetare, tratarea ranilor / bolilor si pierderea in greutate. Este o sursa de energie, bogata in vitamine si minerale, si are proprietati anti-inflamatorii si antifungice. Mierea reala, de obicei, este scumpa, iar imitatia a fost dezvoltata pentru a oferi o alternativa mai putin costisitoare.                                                                                    

Cum deosebim mierea naturala de cea falsa?

Mierea naturala este utilizata in bucatarie, tratamente de infrumusetare, tratarea ranilor / bolilor si pierderea in greutate. Este o sursa de energie, bogata in vitamine si minerale, si are proprietati anti-inflamatorii si antifungice. Mierea reala, de obicei, este scumpa, iar imitatia a fost dezvoltata pentru a oferi o alternativa mai putin costisitoare. Exista trei clase de baza din miere: naturala (pura), alterata si artificiala. Mierea naturala este miere pura, mierea alterat contine miere naturala plus alte ingrediente, iar cea artificiala este fabricata din sirop de zahar sau din porumb, aditivi si coloranti alimentar.

Cum ne dam seama ce miere cumparam?

1. Cititi eticheta. Producatorii ar trebui sa enumere toate ingredientele din recipient. In cazul in care mierea nu este pura, pe eticheta ar trebui sa apara si procentul de miere real din flacon, daca este cazul.

2. Frecati putina miere intre doua degete pana cand se dezintegreaza - o parte din ea va fi absorbita in piele daca este miere; mierea in stare pura este foarte buna pentru piele. Mierea naturala nu este lipicioasa. Daca degetele raman lipicioase, inseaman ca are si zahar sau indulcitor artificial in ea.

3. Pune cateva picaturi pe o hartie sau servetel. Mierea in stare pura nu va perfora hartia pentru o lunga perioada de timp, deoarece nu contine apa.

4. Arunca putina miere aproape de furnici. Albinele isi construiesc instinctiv stupii pe copaci si intre pietre. Ele adauga un aditiv in miere, in scopul de a se proteja de daunatori, cum ar fi furnicile. Furnicile nu se vor apropia de mierea naturala.

5. Se amesteca cu o furculita mierea cu un galbenus de ou. Daca mierea este pura, galbenusul va arata ca si cum ar fi fiert.

/Images/miere1.jpg
 

6. Umple un pahar cu apa si adauga 1 lingura de miere. Mierea pura nu se dizolva in apa si va ramane pe fundul paharului, in timp ce mierea alterata si cea artificiala se vor dizolva.

7. Intindeti-o pe o felie de paine. Mierea naturala va intari painea in cateva minute. Miere artificiala si cea alterat va uda painea, din cauza continutului de apa.

8. Cand o veti gusta, mierea naturala va va face sa simtiti furnicaturi in partea din spate a gurii, chiar inainte de a o inghiti.

9. Vezi daca se cristalizeaza in timp. Miere falsa va ramane in aceeasi stare asemanatoare unui sirop, indiferent de timp, in timp ce mierea naturala se va cristaliza.

10. Inmoaie varful unui bat de chibrit in miere si apoi incearca sa-l aprinzi. Mierea naturala va aprinde chibritul usor iar flacara va arde mierea. Miere falsa nu se va aprinde din cauza umezelii.

11. Adauga 2 - 3 linguri intr-un castron si pune-l in cuptorul cu microunde la putere mare pana se incalzeste. Mierea naturala se va carameliza repede si nu va deveni spumoasa. Miere artificiala si cea alterata va face bule si nu se va carameliza usor.

Va recomandam sa mai cititi si:

Interesant de citit:
5 adevaruri despre fructe

In lunile de vara, fructele se numara cu siguranta printre alimentele cele mai sanatoase pe care ar trebui sa le includem in dieta noastra zilnica. Contrar opiniei generale, fructele trebuie… ... citeste

Mierea Manuka ucide bacteriile

Albinele care se hranesc in copacii de ceai nativi din Noua Zeelanda, produc un tip de miere care este cunoscut sub numele de "Jelly Honey Bush" in Australia , si "Miere Mankuta" in Noua… ... citeste

10 motive sa consumam broccoli ...

In afara de faptul ca este delicios si copiii cred ca este dragut (se pare ca seamana cu niste copaci mititei!), exista o multime de motive bune pentru a manca broccoli, dintre care unele pe… ... citeste

Forumuri recomandate la Supereva

 Super Sanatate >>Familia Verde (interesata de problemele si dilemele ecologice ale prezentului)
 



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.