Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Desert de toamna cu fructe

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Desert de toamna cu fructe

Evaluat de cititori:(1 voturi)
Se amesteca impreuna merele, perele, prunele, stafidele, scortisoara si indulcitorul. Se varsa intr-un vas termorezistent de 1.25 litri si se adauga 4 linguri de apa.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

  Servire: 4 portii
 Timp de preparare: 20 min
 Timp de gatiree: 35 min

Ingrediente:

  • 350g mere, mere de copt, decojite, fara miez  
  • 1 para, descojita, fara miez si taiata felii
  • 175g prune (fara sambure), taiate jumatati
  • 25g stafide
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 4 linguri indulcitor artificial, praf, dupa gust
  • 25g margarina, polinesaturata
  • 50g ovaz, terci de ovaz
  • 50g fulgi de orez
  • 50g de zahar brun

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180C.

Se amesteca impreuna merele, perele, prunele, stafidele, scortisoara si indulcitorul. Se varsa intr-un vas termorezistent de 1.25 litri si se adauga 4 linguri de apa.

Topiti margarina. Incorporati ovazul, fulgii de orez si zaharul. Se presara peste fructe.

Coaceti timp de 30-35 de minute pana se rumeneste.

Va dorim pofta buna!

Torturi cu ciocolata
Tort pe rulmenti
Tort Cafe Latte
Tort cu ciocolata si lapte
Tort Amarena
Tortul de ciocolata Ganache
Tort festiv Ucrainean
Tort cu ciocolata si castane
Tort cu ciocolata alba
Tort de ciocolata pentru sarbatori
Tort mexican de ciocolata
Tort Dracula
Tort de ciocolata si alune
Chocolate Royale Cheesecake
Tort cu ricotta si ciocolata alba
Tort galben cu glazura de ciocolata
Tort impresionant de ciocolata
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.