O reteta delicoasa pentru masa de
Craciun! Usor de preparat si un succes garantat! Pofta Buna!
Servire: 40 bucatele
Ingrediente:
- 200g ciocolata alba rupta in
bucaţi
- 75g fistic decojit
- 50g merisoare uscate
- 50g ciocolata neagra (70% cacao)
rupta in bucaţi mici
Mod de preparare:
1. Asezati ciocolata alba intr-un
castron rezistent la caldura, iar acesta la randul lui peste o cratita cu apa
clocotita. Amestecati incet in ciocolata pana se topeste
complet.
2. Intre timp tapetati o tava mai
mare cu hartie de pergament (marginile tavii trebuie sa fie acoperite si
ele).
3. Cand ciocolata sa topit, se
amesteca fisticul si merisoarele. Se toarna in tava si se lasa sa se
raceasca.
4. In timp ce amestecul de ciocolata
alba se raceste, se topeste in acelasi mod si ciocolata neagra. Cand ciocolata
alba a aproape racita, se toarna ciocolata neagra formand un al doilea
strat.
5. Se lasa sa se raceasca complet,
apoi se taie in patrate mici sau dreptunghiuri si se pastreaza in
frigider.
Va dorim Pofta Buna!
Va recomandam sa mai cititi
si:
Achizitii
Meniu special de Craciun (2)
Feriti-va de oua “Made in
China”
Parchet sau
laminat?
Hortensia sau bucuria
verii
O masa stilata dintr-o masina veche
de cusut
Cum decoram bradul in acest
an?
Ce criterii avem in vedere la
cumpararea unei case?
Ce tipuri de centrale termice
exista?
Meniu special de
Craciun
Cel mai stilat brad de
Craciun
Cum scapam de
molii?
Meniu special de
Craciun(3)