Ingrediente:
- 2,5 kg gogonele
- 2 kg gogosari(rosii)
- 1 kg ceapa
- 0,5l ulei
- 250ml apa
- 2,5 kg rosii sau suc
Mod de
preparare:
Se pune uleiul cu ceapa pe foc pana fierbe( se inmoaie).
Se pun gogonelele taiate mici, gogosarii taiati feliute si apa. Cand a scazut se
pune sucul de rosii si se fierbe pina devine pasta.
Se adauga sare, piper si o lingurita de zahar. Se pune
fierbinte in borcane si se mai baga putin la cuptor.
Va dorim Pofta
Buna!
Mai cititi si:
Medicina Naturista
contra racelii?
tratarea acneei
timpul tratamentelor homeopatice?
bine
Psoriazis
putea avea?
împotriva gripei si racelii
Alimentatie sanatoasa
colesterol
bine
mult
legumelor
paradontoza?
lunga
specialistilor
Cure de sanatate
detoxifiere?
calde
completa
san
femei
ajuta?
terapeutica?
Torturi
caramel
alba
glazura
branza
ciocolata
ciocolata
Supe creme
cartofi
coriandru
(ungureasca)