Ingrediente:
- 1 conopida
- 3 cepe
- 2 linguri otet de vin
- 1 kg rosii sau 34 linguri bulion
- citeva felii de lamaie
- sare si piper dupa gust
- putin zahar
- 1 foaie de dafin
- cimbru
- frunze de patrunjel
Mod de preparare:
Se fierbe conopida in apa cu sare. Se fierb cepele taiate
felii in otet diluat cu apa, in care se adauga sosul de rosii sau bulionul,
foaia de dafin, cimbrul, sarea, piperul, zaharul, felioarele de lamaie si
frunzulitele de patrunjel.
Se toarna sosul cald peste conopida scursa de zeama. Se
lasa 12 ore in acest sos la rece.
Va dorim Pofta
Buna!
Mai cititi si:
Afectiuni digestive
abdominale
coli
Cure de sanatate
detoxifiere?
calde
completa
san
femei
ajuta?
terapeutica?
Supe creme
cartofi
coriandru
Alimentatie sanatoasa
colesterol
bine
mult
legumelor
paradontoza?
lunga
specialistilor
perfect