Servire: 4 portii
Ingrediente:
- 6 catei de usturoi,
tocati - 2 lingurite ghimbir
tocat - 1 ½ lingura ardei
jalapeno tocat - 3 bucati de praz,
tocat - 140g ciuperci
tocate - 70g varza, daca pe
razatoarea mare - 70g morcovi
rasi - 100g mazare
- 120g unt de
arahide - 250ml supa de
legume - 120ml lapte de soia,
canepa sau de migdale - 40g nuca de cocos
maruntita - sucul de la 1
limeta - pudra ardei cayenne dupa
gust - 2 linguri de coriandru
tocat pentru ornat
Mod de
preparare:
Gatiti in 2 linguri de apa
timp de 5 minute ghimbirul, usturoiul, ardeiul iute, prazul si ciupercile.
Adaugati morcovul, varza, mazarea si un pic de apa si se fierbe pana cand se
inmoaie. Intr-un castron mic, se amesteca untul de arahide si o parte din supa
de legume pentru a face un sos fin. Adauga la tocana laptele de soia, nuca de
cocos si sucul de limeta. Adauga ardeiul cayenne dupa gust si serveste
fierbinte, presarat cu coriandru.
Pentru non-vegetarieni, poate fi adaugat
180g creveti sau scoici tocate.
Va dorim pofta buna!
Cure de
sanatate
avem nevoie de o cura de detoxifiere?
calde
sanatosi
detoxificare completa
saunei
zile
cancerului la san
femei
acupunctura si cum ne poate ajuta?
terapeutica?
primavara
usturoi
Ganoterapia?
cu varza
fericiti
pentru sanatate
varza?
Alimentatie sanatoasa
condimentelor
prepelita
alimentatiei
enzimele
manca somonul
sezonul rece
miturile culinare
calorii
colesterol
mai mult
dormiti mai bine
sa…
legumelor
minune?
paradontoza?
mancam?
mai lunga
avertismentul specialistilor
perfect
saptamana?