Ingrediente:
- 450g Tagliatelle
- sare si piper negru
proaspat macinat dupa gust
- 60ml ulei de masline
extra-virgin
- jumatate ceapa fin
tocata
- 2 catei de usturoi,
tocati
- 450g ciuperci asortate
salbatice, spalate si taiate
- 3 crengute de cimbru
proaspat, frunzele culese
- 350ml smantana de
gatit
- frunze de patrunjel
proaspat, tocat pentru garnitura
Mod de
preparare:
Incalzeste bine o tigaie,
adauga uleiul de masline si atunci cand este fierbinte pune ceapa si usturoiul.
Invarte cu o lingura de lemn pana cand ceapa este translucida, doar apoi poti
adauga ciupercile. Gateste la foc mare amestecand continuu pana se rumenesc si
devin usor crocante pe margini – 3-4 minute. Adauga frunzele si condimenteaza cu
sare si piper apoi toarna smantana. Se aduce la fierbere, se reduce focul si se
fierbe timp de 5 minute pana cand sosul este usor ingrosat.
Adu la fierbere o oala mare
de apa cu putina sare si pune tagliatellele; se fierb dupa instructiunile de pe
pachet – aproximativ 5 minute.
Cand sunt gata, scurge apa
din paste si pune-le peste sosul de smantana si ciuperci, amesteca usor si sunt
gata de servire, in farfurii cu putin patrunjel fin
tocat.
Va dorim pofta buna!
Cure de
sanatate
avem nevoie de o cura de detoxifiere?
calde
sanatosi
detoxificare completa
saunei
zile
cancerului la san
femei
acupunctura si cum ne poate ajuta?
terapeutica?
primavara
usturoi
Ganoterapia?
cu varza
fericiti
pentru sanatate
varza?
Alimentatie sanatoasa
condimentelor
prepelita
alimentatiei
enzimele
manca somonul
sezonul rece
miturile culinare
calorii
colesterol
mai mult
dormiti mai bine
sa…
legumelor
minune?
paradontoza?
mancam?
mai lunga
avertismentul specialistilor
perfect
saptamana?