Ingrediente:
- 500 grame linte, uscata
- 300 gram carne-sunca
- 1,5 l apa
- 2 buc ceapa
- 1 lingurita cimbru
- 1 lingurita maghiran
- sare
- 1 dl praz taiat
- 2 cuburi concentrat
- 1 feliuta ghimbir
Mod de preparare:
Lintea se inmoaie in apa calduta cu o seara inainte. Se
stoarce de apa in care a stat la inmuiat si se fierbe cu sare. Se adauga sunca
si se fierbe pana se inmoaie. Sunca se scoate inainte ca lintea sa fie fiarta.
Se spumeaza supa in timpul fierberii. Lintea e fiarta dupa aprox. o
ora.
Ceapa se curata si se taie marunt. Se adauga la supa
ceapa taiata, ghimbirul si prazul, apoi condimentele si concentratul cuburi la
sfarsitul fierberii. Se dilueaza cu apa daca e necesar.
Se trece prin blender. Se taie sunca cubulete si se
adauga in supa.
Supa se serveste cu mustar pe marginea farfuriei si cu
paine.
Va dorim Pofta
Buna!
Mai cititi si:
Cosmetice facute in casa din ingrediente
naturale
ten
minuni
buze
fata?
impotriva caderii parului
casa!
folosind uleiuri esentiale
Antreuri si aperitive
cu piept afumat de rata si smochine
gorgonzola
Alimentatie sanatoasa
colesterol
bine
mult
legumelor
paradontoza?
lunga
specialistilor
Cure de sanatate
detoxifiere?
calde
completa
san
femei
ajuta?
terapeutica?
usturoi