Ingrediente:
- 300 g praz taiat felii
- 1 lingura ulei de masline
- 1,5 l apa
- 4 buc cuburi concentrat
- 600 grame broccoli
- 240 grame fasole alba, fiarta
- 100 grame cascaval 17 % grasime, ras
Mod de preparare:
Se prajeste putin prazul in ulei, se adauga apa,
cubuletele de concentrat de supa si broccoli. Se fierbe cca 10-15 minute pana
broccoli e moale. Se adauga fasolea fiarta si se paseaza totul. La sfarsit se
adauga cascavalul ras. Nu se mai fierbe.
Se serveste cu paine neagra.
Va dorim Pofta
Buna!
Mai cititi si:
Retete
vegetariene
mozzarella
grecesc
succes
exotice
Gazpacho
Antreuri si aperitive
rata si smochine
gorgonzola
Sushi
olandez
Alimentatie sanatoasa
colesterol
bine
mult
legumelor
paradontoza?
lunga
specialistilor
Cure de sanatate
detoxifiere?
calde
completa
san
femei
ajuta?
terapeutica?
usturoi