Timp de preparare: 0-10
minute
Bucatarie:
Indoneziana
Gust:
Picant
Tehnica de preparare:
Cuptor cu microunde
Ingrediente pentru 4
persoane:
- 6 linguri crema de arahide
- 2 catei usturoi
- 2 linguri ketjap manis (magazine asiatice)
- 2 linguri sos ketchup tomate
- 2 lingurite “dhaje” (ghimbir uscat macinat)
- 1 lingurita sambal oelek (sos picant asiatic)
- un varf de cutit de sare
- 1 lingura zahar (atentie – crema de arahide gasita in retail in Romania
este deja dulce)
- 1/2 cub de bulion maruntit
- apa (dupa necesitate)
- lapte (dupa necesitate)
Alte necesitati:
- Cuptor cu microunde , folie speciala pentru cuptor cu microunde.
Mod de preparare:
Puneti crema de arahide intr-un castron de sticla rezistent la caldura si
presati cateii de usturoi deasupra cremei. Adaugati pe rand celelalte
ingrediente, precum si laptele si apa in cantitati egale, pana cand obtineti un
sos de consistenta unei creme groase.
Asezati castronul in cuptorul cu microunde, acoperit cu folie sau capac, si
lasati-l 2 minute la 700 watt. Amestecati apoi totul bine – adaugati apa daca
este cazul, si lasati din nou castronul 1 minut la peste 700 watt. La urma
amestecati din nou bine.
Va dorim Pofta buna!
Mai cititi si:
Alimentatie sanatoasa
colesterol
sa traim mai mult
legumelor
calorii
poate trata paradontoza?
secrete pentru o viata mai lunga
specialistilor
aliment perfect
Cure de sanatate
detoxifiere?
ochi sanatosi
detoxificare completa
de lupta impotriva cancerului la san
femei
ajuta?
primavara