Acest aperitiv, in care toate ingredientele folosite sunt
in stare naturala, va va da toate elementele nutritionale pe care le contin
acestea.
Servire: 6
portii
Ingrediente:
- 4 morcovi de marime medie, rasi
- 1 cana ridichi rase
- 4 cepe verzi tocate
- 1/2 ceasca otet alb de orez sau de mere
- 1/2 lingura ulei de susan (sesame)
- 1 lingura busuioc proaspat tocat sau 1/2 lingura busuioc uscat
Mod de preparare:
1. Intr-un castron se amesteca morcovii, ridichile si
cepele verzi
2. In alt vas, separat, se amesteca uleiul si otetul pana cand
compozitia devine omogena, dupa care se toarna peste legume, amestecand
bine.
3. Se pune compozitia pe platou si, inainte de a fi servita, se presara
deasupra busuiocul
1 portie contine: 36 calorii; 0,6
g proteine; 5,9 g carbohidrati; 1,2 g grasimi; 0 mg colesterol; 20 mg de sodiu
(fara cel din sare)
Va dorim Pofta Buna!
Mai cititi si:
Alimentatie sanatoasa
mai bine
mult
sa…
legumelor
calorii
minune?
paradontoza?
mancam?
lunga
specialistilor
sanatatea
perfect
Cure de sanatate
avem nevoie de o cura de detoxifiere?
cu pietre calde
sanatosi
detoxificare completa
saunei
la san
femei
acupunctura si cum ne poate ajuta?
metoda terapeutica?
primavara
usturoi