Ingrediente:
- 300 grame de piept de pui
- 2 linguri de ulei de masline
- 1/2 buchet de lujeri de telina
- 1 cutiuta de boabe de porumb (300g), stoarsa
- 4 linguri de maioneza (de casa daca se poate)
- 75 grame de telemea (sau branza albastra de tip danez)
- 2 rosii taiate in felii
- 1 paine integrala (sau ciabatta)
Materiale: tigaie de grill
Pregatire:
Taiati pieptul de pui in felii lunguiete. Ungeti pe ele ulei de masline si
sezonati cu sare si piper (daca se poate, proaspat macinat) – dupa gust.
Incingeti tigaia de grill si puneti bucatile de pui la grataruit. Intre timp
taiati tulpinile de telina in rondele si amestecati-le cu boabele de porumb.
Amestecati maioneza cu 4 linguri de apa si apoi adaugati branza telemea,
completand cu sare si piper dupa gust. Puneti acest sos peste amestecul de
telina – porumb si adaugati bucatile de pui fript si rosiile. Serviti cu paine
integrala sau cu ciabatta.