Ingrediente:
- 175g ciocolata
menaj
- 175g de zahar
pudra
- 6 oua mari,
separate
- 2 linguri de pudra de cacao,
cernuta
- 300ml smantana pentru
frisca
- inca putin zahar
pudra
Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul la 180C si unge
cu grasime o tava de 33cm x 23cm apoi imbrac-o cu o foaie de
pergament.
Rupe ciocolata si topeste-o pe o baie
de aburi; vasul nu trebuie sa atinga apa sau ciocolata se pot supraincalzi.
Se amesteca cu mixerul zaharul si
galbenusurile pana devine o crema. Adauga ciocolata racita si amesteca pana la
omogenizare.
Intr-un castron separat bate
albusurile spuma, apoi incorporeaza-le usor in compozitia de ciocolata. Se
distribuie uniform in tava pregatita si se lasa in cuptorul incins aproximativ
20 de minute.
Scoate blatul din cuptor, acopera-l
cu un prosop uscat si lasa-l la racit.
Amesteca smantana pana se transforma
in frisca, apoi cerne niste cacao si zahar pudra pe o foaie intinsa de
pergament, pune blatul racit peste ea, intinde frisca, si apoi folosind hartia
rulati usor. Nu va faceti griji daca se crapa putin blatul.
Se lasa la rece cca 30 de minute apoi
se poate servi..
Va dorim Pofta Buna!
Mai cititi si:
Cure de
sanatate
o cura de detoxifiere?
pietre calde
sanatosi
completa
folosirii saunei
detoxificare in 5 zile
impotriva cancerului la san
detoxifiere pentru femei
terapia cu acupunctura si cum ne poate ajuta?
metoda terapeutica?
primavara
cu usturoi
Medicina Naturista
pentru tratarea acneei
evitam in timpul tratamentelor homeopatice?
ajuta sa dormiti mai bine
pentru Psoriazis
vegetale ai putea avea?
homeopatice împotriva gripei si racelii