portii
asteptare: 25 minute
4 minute
Ingrediente:
- 100 g quinoa
- 3 legaturi patrunjel italian
- 1 buchet proaspat de menta
- 4 rosii
- 3 cepe de primavara, cu tulpina verde
- suc de la 3 limete
- 4 linguri ulei de masline
- sare si piper
Mod de
preparare:
Aseza quinoa intr-o sita fina. Clateste-o sub apa din
abundenta. Adauga de doua ori volumul ei in apa intr-o tigaie. Adauga sare. Se
aduce la fierbere. Se lasa acoperit timp de 3 minute. Ia tigaia de pe foc si
lasa 10 minute sa absoarba apa. Se scurge la final.
Spala patrunjelul si menta, rupe legaturile in bucati si
toaca foarte fin.
Arunca rosiile in apa clocotita si fierbe-le timp de 40
de secunde, apoi clateste-le sub apa rece si scapa de coaja. Se taie in sferturi
si ses cot semintele. Se taie pulpa cu un cutit.
Se taie ceapa foarte fin.
Se toarna sucul de lamaie intr-un bol de salata. Se
dizolva un pic de sare in ea. Bate bine cu ulei de masline si dauga quinoa bine
drenata, apoi se amesteca. Se lasa sa stea timp de 15 minute.
Adauga patrunjel, menta, rosii, ceapa si condimenteaza cu
piper si sare.
Acest Tabbouleh poate fi servit imediat sau
rece.
Va dorim Pofta Buna!
Mai cititi si:
Alimentatie sanatoasa
de colesterol
ajuta sa dormiti mai bine
traim mai mult
nesanatos sa…
regina legumelor
tineretea
fara calorii
aliment minune?
trata paradontoza?
mancam?
infarctul
pentru o viata mai lunga
avertismentul specialistilor
miraculoase care mentin sanatatea
aliment perfect
Cure de sanatate
o cura de detoxifiere?
pietre calde
sanatosi
completa
folosirii saunei
detoxificare in 5 zile
impotriva cancerului la san
detoxifiere pentru femei
terapia cu acupunctura si cum ne poate ajuta?
metoda terapeutica?
primavara
cu usturoi