Ingrediente:
- 1 pui mare, aproximativ 1.8 kg, dezosat
- aproximativ 250 ml supa de pui
- ulei de masline extra virgin
Pentru umplutura:
- 2 cepe, tocate
- ulei de masline, pentru prajit
- 400g carne de porc tocata
- 100g pesmet
- 6-8 caise uscate, taiate in fasii
- 1 lingura cimbru tocat, frunze
- 1 lingura de menta tocata, frunze
- 1 lingurita de chimen
Mod de preparare:
1. Se incalzeste cuptorul la 180C.
2. Pentru umplutura: se prajeste ceapa in putin ulei si se lasa sa se
raceasca intr-un bol. Adauga carnea de porc tocata, pesmetul, caisele uscate,
ierburile si chimenul, si amesteca bine. Se condimenteaza cu sare de mare si
piper negru proaspat macinat.
3. Aseaza carnea de pui dezosata cu pielea in jos. Da forma amestecului de
umplutura, o forma de carnati, si se aseaza in mijlocul puiului. Impatureste
puiul frumos sa cuprinzi toata umplutura, intr-o forma cilindrica.
Utilizeaza sfoara de bucatarie pentru a lega puiul.
4. Aseza carnea de pui intr-o tava si adauga un pic de ulei de masline si
supa de pui, suficient pentru a acoperi baza vasului. Se lasa la in cuptorul
incins cca 45-55 minute, sau pana cand puiul este rumenit pe exterior si
umplutura este gatita. Se lasa sa se odihneasca timp de cateva minute inainte de
servire.
Cosmetice facute in casa din ingrediente
naturale
ten
minuni
buze
fata?
celulitei
impotriva caderii parului
esentiale
bun
natural?
acasa
dezinfectant!
de casa!
tratarea acneei
mod natural
parul uscat
home-made
galbene?
spatele untului de cacao
acasa?
preparate in casa
ten
ten frumos
eficiente pentru acnee
ajutorul plantelor