minute
Ingrediente:
- 400 g ciuperci
- 2 fire de patrunjel
- 2 linguri de ulei de masline
- 300 g de ceapa taiata in inele
- 500 g piept de pui taiat in bucatele (cuburi)
- sos alb (vezi reteta tot aici pe site)
- un pahar de vin alb (sec)
- 1 bagheta de paine
Pregatire:
Ciupercile se spala si se taie in bucatele. Patrunjelul se taie marunt.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si ceapa se prajeste pentru citeva minute
pina devine putin aurie. Se adauga bucatile de pui si se amesteca totul in
tigaie pentru inca citeva minute la foc mare. Se adauga o parte din ciupercile
taiate si se prajeste in continuare totul inca 3 minute la foc moderat.
In final, cand puiul e facut bine adaugati paharul de vin si sosul alb.
Presarati patrunjelul verde si serviti cu bucati proaspete de bagheta.
Ce vin se potriveste:
Un vin sec alb, servit rece.