Pastrav umplut

Servire: 4
portii
Timp de preparare: 25 minute


Ingrediente:



  • 4 pastravi
  • 2 lamai
  • 8 frunze de dafin
  • 2 linguri de ulei

Mod de
preparare:

 
Clatiti pastravul bine cu apa rece.
Taiati o lamaie in felii subtiri. Deschideti  pastravul, astfel incat
cavitatea abdominala sa fie libera. Se presara cu sare si piper (proaspat
macinat), si se umple cu felii de lamaie si frunze de dafin. (Cel mai bine este
atunci cand feliile de lamaie si frunze de dafin se aplica alternativ in
cavitatea abdominala).


Ungeti apoi pastravul cu un strat subtire de ulei si presarati cu sare pe
exterior. De preferinta, se poate folosi o clema de peste pentru gratar. Se
rumeneste cca 10-15 minute. Se serveste cu salata proaspata, de rosii, de varza,
etc.


Energie pe portie:  245 kcal
Proteine /25 g Grasimi 15 g /Carbohidrati 0 g


Va dorim Pofta
Buna!


Mai cititi si:


Alimentatie sanatoasa
Scaderea nivelului de colesterol
Alimentele care va ajuta sa dormiti
mai bine

Cafeaua ne ajuta sa traim mai
mult

Cat este de nesanatos
sa…

Salata verde – regina
legumelor

Carbohidratii si tineretea

100 de alimente fara
calorii

Iaurtul – un aliment
minune?

Vinul rosu, poate trata
paradontoza?

Ce fel de paine sa
mancam?

Magneziul previne infarctul

25 de secrete pentru o viata mai
lunga

Vitaminele pilule: avertismentul
specialistilor

Alimente miraculoase care mentin
sanatatea

Bananele, un aliment
perfect


Cure de sanatate
Cand avem nevoie de o cura de
detoxifiere?

Terapia indiana cu pietre
calde

Dieta pentru ochi
sanatosi

Cura cu pepene rosu

Ceaiul de zmeura – cura de
detoxificare completa

Avantajele folosirii
saunei

Dieta de detoxificare in 5 zile

Dieta de lupta impotriva cancerului
la san

Dieta de detoxifiere pentru
femei

Ce stim despre terapia cu
acupunctura si cum ne poate ajuta?

Este hipnoza o
metoda terapeutica?

Detoxifierea de
primavara

Reteta miraculoasa cu
usturoi

reteta,gratar,condimente,grill,peste,pastrav,lamaie,dafin
Comantarii (0)
Adauga comentariu