Servire: 4
portii
Timp de preparare: 25 minute
Ingrediente:
- 4 pastravi
- 2 lamai
- 8 frunze de dafin
- 2 linguri de ulei
Mod de
preparare:
Clatiti pastravul bine cu apa rece.
Taiati o lamaie in felii subtiri. Deschideti pastravul, astfel incat
cavitatea abdominala sa fie libera. Se presara cu sare si piper (proaspat
macinat), si se umple cu felii de lamaie si frunze de dafin. (Cel mai bine este
atunci cand feliile de lamaie si frunze de dafin se aplica alternativ in
cavitatea abdominala).
Ungeti apoi pastravul cu un strat subtire de ulei si presarati cu sare pe
exterior. De preferinta, se poate folosi o clema de peste pentru gratar. Se
rumeneste cca 10-15 minute. Se serveste cu salata proaspata, de rosii, de varza,
etc.
Energie pe portie: 245 kcal
Proteine /25 g Grasimi 15 g /Carbohidrati 0 g
Va dorim Pofta
Buna!
Mai cititi si:
Alimentatie sanatoasa
mai bine
mult
sa…
legumelor
calorii
minune?
paradontoza?
mancam?
lunga
specialistilor
sanatatea
perfect
Cure de sanatate
detoxifiere?
calde
sanatosi
detoxificare completa
saunei
la san
femei
acupunctura si cum ne poate ajuta?
metoda terapeutica?
primavara
usturoi