Ingrediente:
- 500g mascarpone
- 600ml smantana groasa
dulce
- 50g zahar pudra
- 2 galbenusuri
- miezul de la o pastaie de
vanilie
- 125ml Grand
Marnier
- sucul de la 2
portocale
- 300g piscoturi
- 3 fructe de mango, taie in felii
de 1 cm grosime
Ingrediente sos:
- 55g zahar pudra
- 250g zmeura
- sucul de la 1
lamaie
Mod de preparare:
Captusiti o tava cu folie de plastic
sau hartie de copt. Cu ajutorul unui mixer amestecati bine branza mascarpone,
smantana, zaharul pudra, galbenusurile de ou si vanilia.
Separat combinati sucul de portocale
cu Grand Marnier. Scufundati jumatate din piscoturi in amestec si apoi
asezati-le frumos in tava formand baza. Intindeti o treime din amestecul de
mascarpone si asezati o treime din feliile de mango. Repetati procesul, apoi
acoperiti cu amestecul de mascarpone ramas, rezervand cateva felii de mango
ramase pentru decor. Acoperiti tava cu folie de plastic si lasati-o la rece cel
putin 2 ore.
Intre timp, preparati sosul
de zmeura: amestecati intr-o tigaie la foc mic 2 linguri de apa si
zaharul, pana cand acesta se topeste. Se lasa la racit putin, apoi se adauga
zmeura si sucul de lamaie. Amestecati totul intr-un blender pana la omogenizare,
apoi treceti compozitia printr-o sita. Pana la servire se lasa la racit. (Se
poate tine la frigider pentru 3-4 zile).
Se serveste o felie de mangomisu cu
felii de mango decor si sos de zmeura.
Va dorim Pofta Buna!
Mai cititi si:
Medicina Naturista
racelii?
timpul tratamentelor homeopatice?
bine
Psoriazis
putea avea?
împotriva gripei si racelii
Cure de
sanatate
detoxifiere?
calde
completa
san
femei
ajuta?
terapeutica?
Medicina Naturista
acneei
homeopatice?
bine
racelii