Kebobs de pui in stil Marocan

Kebobs de pui in stil Marocan

Amestec condiment:

  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita chimen
  • 1/2 lingurita turmeric
  • 1/4 lingurita cayenne (optional)
  • 1/4 lingurita piper
  • 1/4 lingurita caramom
  • 1/8 lingurita cuisoare
  • 1/8 lingurita nucsoara
  • 2 lingurite zahar brun

Kebobs:

  • 900g piept de pui
  • 2 cepe mici rosii, taiate in sferturi
  • 2 ardei, rosu si verde
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • sare si piper
  • 12 betisoare de bambus, inmuiate in apa timp de 30 de minute

Mod de preparare:

Intr-un castron mic combina toate condimentele si amesteca-le bine.

Taie carnea cubulete si amestec-o bine cu condimentele de mai sus, pana cand puiul este bine acoperit.

Condimenteaza ceapa si ardeii cu ulei de masline, sare si piper.

Asambleaza kebobs-urile: pune alternativ pe betele de bambus bucati de pui, ceapa si ardei.

Se pregatesc la gratar sau grill 10-15 minute, sau pana cand puiu este gata, rumenit. Se serveste cu salata, orez si sos de arahide sau tzatziki.

kebob,kebab,pui,marocan,maroc,condimente,gratar,grill,salata,sos,carne,bambus
Comantarii (0)
Adauga comentariu