Jeleu cremos cu cirese

Jeleu cremos cu cirese

Ingrediente:

  • 2 cesti suc de cirese, impartit in doua
  • 2 1/4 lingurite gelatina incolora si fara arome
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 1 iaurt cu vanilie sau cirese, iaurt dietetic fara grasime
  • 1 ceasca cirese fara samburi

Mod de preparare:

Pune 1/2 ceasca suc de cirese intr-un bol mediu. Se presara gelatina pe si se lasa sa stea timp de 1 minut. Adu 1 1/2 ceasca suc de cires la fiert intr-o cratita mica. Adauga amestecul de gelatina, impreuna cu zaharul pudra dupa gust si amesteca pana cand gelatina se dizolva. Incorporeaza iaurtul pana se combina foate bine. Imparte compozitia in 4 vase mici sau pahare. Se amesteca 1/4 ceasca de cirese in fiecare portie si se lasa la rece cca 4 ore, sau pana se intareste.

Se poate servi cu frisca.

 Informatii nutritionale per portie:
Calorii: 133
Colesterol: 1mg
Sodiu: 29mg
Carbohidrati total: 30g
proteine: 3g

 

jeleu,gelatina,fructe,cirese,desert,reteta,dulce
Comantarii (0)
Adauga comentariu