Sevire: 6 portii
Ingrediente:
- 50g zahar pudra
- 2 linguri apa
- 2 lingurite ness
- 150g ciocolata
- 3 galbenusuri
- 250ml smantana grasa
Preparare:
1. Amestecati zaharul, apa si ness-ul într-o cratita, si
lasati sa fiarba aproximativ 1 minut.
2. Rupeti ciocolata
în bucati mici si topiti-o în siropul rezultat din ness.
3.
Lasati compozitia la racit apoi adaugati pe rand galbenusurile amestecand bine.
4. Bateti smantana cu un mixer pana se ingroasa dupa care o
puteti adauga in amestecul de ciocolata.
5. Lasati
compozitia la racit într-un recipient cu capac sau acoperit cu folie.
6. Dupa ce s-a racit puneti-o la congelator sa inghete pe
jumatate.
7. Amestecati compozitia bine si puneti-o inapoi
la congelator, de aceasta data sa inghete complet.
8. Se
serveste cu ciocolata rasa, fructe sau sos de caramel.
Va dorim pofta
buna!