Ingrediente:
- 175 g zahar pudra
- 75g miere
- 1 lingurita extract de vanilie
- 900g iaurt gras natural
- miere suplimentara pentru servire
Mod de preparare:
Amesteca zaharul, mierea, iaurtul si vanilia intr-un castron mare,
aproximativ 10 minute, pana cand zaharul s-a dizolvat.
Daca folosesti o masina de inghetata trebuie doar sa urmezi instructiunile
masinii respective, insa in cazul in care nu dispui de una, nu trebuie decat sa
torni intr-un recipient cu capac amestecul de iaurt si sa il pui la congelator 3
ore, apoi amesteci usor in el cu o lingura si il bagi inapoi la inghetat pentru
inca o ora.
Daca ai lasat inghetata de iaurt la congelator peste 4 ore sau chiar peste
noapte, atunci este necesar ca inainte de servire cu 20 de minute sa o scoti la
temperatura camerei.
Se serveste cu putina miere.
Va dorim pofta buna!
Mai cititi si:
Alimentatie sanatoasa
mai bine
mult
sa…
legumelor
calorii
minune?
paradontoza?
mancam?
lunga
specialistilor
sanatatea
perfect