total preparare: 30 de minute
Ingrediente:
- 2 fructe de avocado mari, coapte, dar ferme,
injumatatite, fara samburi si cojite
- 1 sau 2 ardei jalapeno
- ½ ananas, curatat de coaja si miezul tare si taiat in
inele de 2.5cm grosime
- ½ ceapa rosie, taiata in inele groase de 1
cm
- 1 lingura ulei de masline
- ¼ lingurita piper negru
- 2 ¼ lingurite sare, divizata
- ¼ ceasca coriandru proaspat tocat
- 3 linguri suc proaspat de limeta
- 2 catei de usturoi, tocati fin
- 1 rosie mica, fara miez si tocata
Mod de preparare:
Aceasta reteta se poate prepara cu pana la cinci ore
inainte de servire; se acopera suprafata cu folie de plastic pentru a preveni
innegrirea, apoi se aseaza in frigider.
Se incalzeste gratarul (grill-ul) la mediu. Ungeti cu
ulei: avocado, ardei jalapeno, ananas si ceapa; presarati piper si 1 ¼ lingurita
sare. Aranjati pe gratar ingredientele si se lasa pana se carbonizeaza usor si
se inmoaie, cca 6 – 8 minute pentru avocado si 8 – 10 minute pentru ananas,
ceapa, ardei jalapeno; dupa ce sunt gata se lasa la racit.
Dupa ce s-au racit suficient, fructele de avocado,
ananasul si ceapa se toaca marunt (se scot semintele de la ardei jalapen). Se
adauga sarea si restul de ingrediente si se amesteca usor pana se
combina.
Informatii nutritionale pe portie: 101 calorii, 5 grame
de grasime, 1,5 grame proteine, 14 grame carbohidrati. Plus 39 la suta valoarea
zilnica de vitamina C, si 26 la suta de vitamina A
Va dorim Pofta Buna!
Cure de sanatate
detoxifiere?
calde
completa
san
femei
ajuta?
terapeutica?
varza
fericiti
varza?
Cosmetice facute in casa din ingrediente
naturale
ten
minuni
fata?
parului
casa!
celulitei