Ideale pentru
sarbatorile de iarna, usor si rapid de preparat, plus ca sunt delicioase! Fursecurile umplute cu dulceata, cel mai
simplu desert posibil!
Timp de preparare: 30
minute
Timp de gatire: 10 minute
Ingrediente:
- 170g unt
- 100g zahar
- 2 galbenusuri
- 220g faina
- 160g dulceata (dupa preferinta)
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 190C si pregatiti o tava cu foaie
de pergament.
Frecati bine untul, zaharul si galbenusurile pana se
transforma intr-o crema moale, apoi treptat incorporati faina. Daca aluatul este
prea moale, lasati-l putin la rece.
Din aluat se fac bilute si se aseaza in tava deja
pregatita, iar apoi cu un deget apasati biluta in mijloc sa formati o gropita,
in care veti pune aproximativ 1/2 lingurita de dulceata.
Se lasa in cuptorul incins 8-10 minute, iar dupa ce se
racesc putin se dau prin zahar pudra, sau cu putina miere si apoi prin nuci
macinate.
Va dorim Pofta Buna!
Mai cititi si:
Alimentatie sanatoasa
colesterol
bine
mult
legumelor
paradontoza?
lunga
specialistilor
Retete speciale de gratar
gratar
pestele
cartofi
de pastai
gratar
rosii
umplut
tapenada
castraveti
mere si nuci macadamia
gratar